Spánok ako na obláčiku – tieto moderné matrace vám zaručia dokonalý relax


Pre každodenný osviežujúci spánok vám nestačí len štýlová posteľ podľa vašich predstáv. Na kvalite vášho spánku sa totiž podieľajú aj ďalšie dva významné komponenty – matrace a rošty. Pri výrobe matracov sa dnes využívajú čoraz sofistikovanejšie technológie a materiály. Pozrime sa spoločne na tie najmodernejšie typy matracov, ktoré vám zaručia perfektný nočný relax.


Luxusné ortopedické matrace pre zdravý chrbát

Sedavé zamestnanie v kancelárii alebo home office si vyberá svoju daň a môže mať za následok problémy s chrbticou. Okrem pravidelných prestávok a cvičenia bude mať na vašu chrbticu určite pozitívny vplyv aj spánok na matraci, na ktorom sa celé vaše telo bez problémov uvoľní, pretože nebudete cítiť žiadny nepríjemný tlak. Ortopedický penový matrac so zónovaním a vrstvou z pamäťovej peny je pre vás ideálnou alternatívou. Ak sa neviete rozhodnúť, aká tvrdosť matraca vám viac vyhovuje, investujte do obojstranného ortopedického matraca s mäkšou a tvrdšou stranou, s kombináciou moderných pien, ktoré sa prispôsobia tvaru vášho tela.

Tip: Ak si chcete vyskúšať vlastnosti ortopedických matracov, no nechcete do týchto matracov hneď investovať prostriedky, vyskúšajte si najprv obojstranný ortopedický topper, ktorý môžete skombinovať s akýmkoľvek bežným matracom. Toppery alebo vrchné matrace sú tiež praktickým riešením do manželskej postele, v ktorej majú manželia matrace rôznej výšky.

2

Antialergické matrace pre pokojné noci bez kýchania

Ak patríte medzi alergikov, mali by ste uprednostňovať matrace vyrobené z priedušných materiálov a matrace, ktoré majú odnímateľný poťah, ktorý je možné často prať. Moderný priedušný matrac môže obsahovať materiály ako je BioNawapure pena, pamäťová pena či prírodné kokosové vlákno. Matrac s obsahom HR peny sa dobre prispôsobuje krivkám tela a tiež umožňuje optimálnu cirkuláciu vzduchu, čo zabraňuje rastu plesní a húb. Pre alergikov je vhodným doplnkom vrchný matrac z kokosového vlákna, ktorý chráni pred roztočmi a mikroorganizmami, ktoré patria medzi alergény, a má prateľný poťah z kvalitného antialergického materiálu. Samozrejmosťou pre alergikov je aj antialergický paplón a vankúše. Pre ľudí s alergiami sú vhodné aj matrace s vrstvou z latexu, ktorý je vďaka perforácii dobre priedušný a neprehrieva sa – zabránite tak nadmernému nočnému poteniu.

Tip: Latexovú vrstvu vhodnú pre alergikov (ak, samozrejme, nie sú alergickí na latex) je možné pridať na akýkoľvek matrac v podobe latexového vrchného matraca s odnímateľným poťahom.

3

Taštičkové matrace kopírujú vaše krivky

Taštičkové matrace sú modernou verziou klasických pružinových matracov bonellového typu. Rozdiel spočíva v tom, že tieto matrace obsahujú veľké množstvo taštičiek rôznej tvrdosti (podľa zón), ktoré sú zabalené osobitne do „taštičiek“, vďaka čomu dokážu presne kopírovať vaše krivky a poskytnúť jednotlivým častiam tela optimálny komfort. Taštičkové matrace s ortopedickými vlastnosťami sú skvelou investíciou do vášho zdravého spánku – majú vysokú nosnosť, sú veľmi priedušné a majú dlhú životnosť.

4

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o matracoch a topperoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.