Očarujúca kuchynská linka v dekore dreva: s týmito farbami získa svieži look


Drevený dekor je veľmi nadčasovým a praktickým riešením do kuchyne. Atraktívna kuchynská linka v drevenom vzhľade pôsobí útulne a umocní vo vašej kuchyni hrejivý pocit tepla domova. Môžete ju skombinovať s celou paletou farieb – poradíme vám, ktoré odtiene sú najvhodnejšie pre sviežu a optimisticky pôsobiacu kuchyňu či jedáleň spojenú s kuchyňou.


Ohnivá červená dodá vašej kuchyni iskru

Červená je výrazná farba, ktorá pridá do vašej kuchyne teplo a oživí neutrálne pôsobiacu kuchynskú linku a jedálenský stôl. Nakoľko ide o veľmi intenzívnu farbu, nemala by v kuchyni dominovať a najlepšie vynikne na sedacom nábytku, ako sú jedálenské stoličky, kreslá alebo barové stoličky. Červená je vhodnou farbou i pre kuchynské regály či nástenné police. Červené doplnky ako sú kvetináče, vázy, prestieranie alebo riady, vnesú iskru do kuchyne, v ktorej dominuje neutrálny drevený dekor.

2

Praktická biela prežiari vašu kuchyňu

Kuchynská linka v drevenom vzhľade je vhodná i do menších kuchyniek a kuchynských kútov, kde ju môže primerane vyvážiť nábytok bielej farby – týka sa to najmä tmavších priestorov, ktoré si žiadajú trochu presvetliť. Biely jedálenský set klasického typu či biely jedálenský set so stolíkom namontovaným do steny je ideálnym riešením do kuchyniek, ktorým chýba dostatok denného svetla.

3

S bezstarostnou tyrkysovou budete mať v kuchyni stále leto

Tyrkysová farba je ako stvorená do kuchyne, v ktorej dominuje kuchynská linka vo vzhľade svetlého dreva, no dobre ladí i s tmavými odtieňmi. Tyrkysové jedálenské stoličky vám budú pripomínať bezstarostné dovolenkové stolovanie v prímorských letoviskách. Osviežte si kuchyňu spojenú s jedálňou nábytkom v provensálskom alebo stredomorskom štýle – napríklad tyrkysovou komodou, ktorá je ideálnym úložným priestorom pre váš sviatočný porcelán aj pre suveníry z dovoleniek.

4

Šťavnatá zelená vám dodá energiu

Kombinácia kuchynskej linky v drevenom dekore a zelených obkladov, nábytku či doplnkov, veľmi lahodí oku, nakoľko pripomína prirodzenú kombináciu farieb v jarnom a letnom lese. Zelené jedálenské stoličky, truhlík na kuchynské bylinky, či nástenná polica vám pomôžu vytvoriť si v kuchyni útulný a harmonický priestor, z ktorého budete odchádzať osviežení na tele i na duchu.

5

Žiarivá žltá vnesie do vašej kuchyne hravosť

Žltá farba je neprehliadnuteľná a dokáže vám zlepšiť náladu počas zamračených dní. Vaša kuchynská linka bude pôsobiť sviežo a optimisticky, keď do priestoru pridáte žlté jedálenské stoličky, svietidlá so žltými tienidlami, žlté záclony či praktické prateľné koberčeky teplých odtieňov žltej. Hravosť a optimizmus do vašej kuchyne vnesú aj obrazy v žltých rámčekoch či zrkadlo v žltom plastovom či zlatom kovovom ráme.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o nábytku do kuchyne a jedálne, ktorý máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.