Nábytok do kúpeľne - typy a informácie

 

Zariaďovanie domácnosti a samotných izieb je tou najobľúbenejšou činnosťou každého, kto túži po vlastnom vysnívanom bývaní. Väčšina z nás kladie veľký dôraz na miestnosti väčších rozmerov ako je obývacia izba, kuchyňa, spálňa. No nemali by sme zabúdať a podceňovať kúpeľňu. Možno si to neuvedomujeme, ale trávime v nej jedny z najdôležitejších chvíľ dňa, to je ráno a večer. Aj keď ide iba o takú malú miestnosť v dome či byte. Správny výber skriniek a voľba ich farebného prevedenia vám pomôže vytvoriť štýlovú, modernú a zároveň praktickú kúpeľňu. Preto by mala pôsobiť príjemne a útulne. Chceme ju mať peknú a elegantnú, no nie len výzor je dôležitý, ale aj kvalita kúpeľňového nábytku.

Retro_galeria

 

V súčasnosti je k dispozícii veľké množstvo materiálu, no výber ideálneho a toho najkvalitnejšieho je práve na vás. V kúpeľni pravidelne zápasíme s vlhkosťou a množstvom vody. Práve preto je potrebné aby nábytok dokázal do istej miery vlhkosti a vode odolať. Cenovými reláciami sa následne zvyšuje aj jej odolnosť.

 

Kúpeľňový nábytok je možné tiež nájsť v rôznych farebných variáciach a materiáloch. Keďže každý zákazník má iné predstavy a potreby, snažíme sa mať v našej ponuke kúpeľňového nábytku čo najväčší a najrozmanitejší výber, tak aby si každý našiel to pravé “orechové“.

 

Obľúbená je imitácia dreva, ktorá v nás vyvoláva pocit pohodlia a domova. Vyrába sa aj nábytok v modernom prevedení - vo vysokom lesku.

Active_1

 

Aj pri kúpeľniach máte k dispozícií sektorové systémy alebo zostavy nábytku.

 

Sektorový nábytok do kúpeľne pozostáva z niekoľkých samostatných skriniek. Môžete si vybrať iba tie skrinky, ktoré vám vyhovujú. Vyskladáte si tak úložný priestor presne podľa vašich priestorových možností.

 

Zaujímavými doplnkami sú aj ratan, nerez, sklo, či dokonca kovaný nábytok. Svojim prevedením pôsobia zaujímavo a dokážu vzbudiť dojem nadčasovosti. Vyberte si preto kúpeľňový nábytok, ktorý dokáže splniť vaše predstavy a bude vám schopný slúžiť po dlhý čas.

Romantic_galeria

Keďže kúpeľňa je rozmerovo menšia miestnosť musíme sa snažiť využiť každý kúsok. Ako aj voľný priestor pod umývadlom. Ideálnym riešením je skrinka pod umývadlo. Môžete do nej umiestniť napríklad čistiace prostriedky. Prvá a dôležitá vec pri výbere skrinky pod umývadlo je jej kompatibilita s umývadlom - to, či si umývadlo a skrinka sadnú. Často sa stáva, že človek kúpi výhodné umývadlo na skrinku a až potom začne hľadať skrinku. Bohužiaľ, správna skrinka sa už nevyrába, nespĺňa požiadavky a podobne. Teda oplatí sa vybrať - umývadlo + skrinka. Vysoká skrinka vám zabezpečí, aby ste mali čisté uteráky vždy po ruke. Alebo si vyberte nízku skrinku so zásuvkou. Okrem úložného priestoru v skrinke môžete využiť aj priestor na nej. Samozrejmosťou každej kúpeľne je zrkadlo. V súčasnoti sú k dispozícií aj zrkadlá s osvetlením či úložným priestorom. Ďalšou možnosťou úložného priestoru v kúpeľni sú otvorené regále. V nich si môžete uložiť napríklad rôzne koše alebo boxy.

Classic_galeria

 

Doprajte svojej kúpeľni zmenu a sebe pohodlie a luxus, ktorý si zaslúžite. Doprajte svojmu domovu kúpeľňový nábytok, ktorý si zamilujete už na prvý pohľad a dotyk.