5 osviežujúcich doplnkov, ktoré dodajú iskru vášmu interiéru

Ak ste vo vašom interiéri dlho nerobili žiadne zmeny, môže sa vám zdať, že pôsobí trochu nudne a fádne. Niekedy však stačí aj malá obmena inventáru, a vaša obývačka, spálňa alebo kuchyňa zrazu ožije! Do pozitívnej premeny vášho domova nemusíte investovať veľa financií – stačí, ak sa zameriate na tie správne detaily. Vyberte si jednoduché a osviežujúce doplnky, ktoré vdýchnu iskru vašim priestorom.


1. Zaujímavé zrkadlo

Zrkadlá patria medzi doplnky s veľmi praktickou funkciou. Okrem toho, že sa v nich vidíme, dokážu aj opticky presvetliť a zväčšiť miestnosť. Tento efekt využijete predovšetkým v malých priestoroch ako sú kúpeľne a úzke chodby. Zrkadlo so zaujímavým rámom však môže vylepšiť aj obývačku alebo hosťovskú izbu, v ktorej môže nahradiť obraz na stene. Okrúhle zrkadlo či zrkadlo v tvare slzy zaručene spestrí každú modernú miestnosť.

2

2. Štýlové kvetináče

Kvetináče nemusia byť len nezaujímavým, pragmatickým kusom plastu alebo keramiky, do ktorého nasťahujete vaše izbové rastliny. Kvetináče pôvabného tvaru môžu byť ozdobou akéhokoľvek interiéru. Dodajte vašej izbe trochu lesku a luxusu – kovové stojany na kvety v kombinácii zlatej a čiernej farby zaujmú na prvý pohľad a rozžiaria miestnosť, v ktorej prevládajú neutrálne a tlmené odtiene.

3

3. Nevšedné lampy a svietidlá

Vhodne zvolené lampy vytvoria vo vašom interiéri funkčné a užitočné osvetlenie, čím prispejú k príjemnej atmosfére vo večerných hodinách. Voľne stojaca lampa s tienidlom je zdrojom nevtieravého tlmeného svetla, vďaka čomu sa ideálne hodí do obývačky aj do spálne. Skvelým zdrojom doplnkového osvetlenia v spálni, predsieni alebo detskej izbe môže byť farebná keramická stolná lampa. Originálna vianočná lampa s jemnou svetelnou reťazou vo vnútri osvieži váš interiér nielen počas vianočného obdobia, ale môže dokresľovať atmosféru vo vašej izbe počas celého roka.

4

4. Hravý koberec

Nové koberce dokážu rýchlo a efektívne pretvoriť akúkoľvek miestnosť. Osviežte si obývačku alebo pracovňu atraktívnym kobercom s geometrickým vzorom, ktorý pôsobí hravo a dynamicky. Koberec s farebnými štvorcami či nápaditý jednofarebný koberec s vysokým vlasom je ako stvorený na spestrenie študentskej alebo hosťovskej izby či pracovne. Na zútulnenie menších priestorov a zákutí dobre poslúži i umelá kožušina pastelovej farby.

5

5. Originálne police

Nástenné police patria medzi doplnky, ktoré sa ľahko inštalujú a majú veľkú úžitkovú hodnotu. Môžete na nich vystavovať vaše obľúbené suveníry, umelecké predmety, rastliny, ale aj fotografie či obrazy v rámoch. Nástenná polička teda môže poslúžiť ako malá vitrína pre vaše poklady. Súprava bielych okrúhlych nástenných políc dokáže vylepšiť farebnú stenu a zaoblené police s farebným vnútorným náterom spestria biele steny.

6

P.S.: Chceli by ste vedieť viac o doplnkoch, ktoré máme v ponuke, alebo o spôsobe dodania nášho tovaru k Vám domov a o vynáške tovaru? Kontaktujte nás e-mailom na info@omega-nabytok.sk či telefonicky na čísle 0915 547 018 alebo využite náš online chat v pravom dolnom rohu vašej obrazovky.