Kuchynská linka na vyskladanie

Ak hľadáte kuchynskú linku, ktorá by vám najviac vyhovovala, určite ste si všimli, že v našom e-shope máme v ponuke zaradené aj kuchynské linky na vyskladanie. Niektorým zákazníkom rozmerovo vyhovujú kuchynské linky ako komplety, no veľké množstvo zákazníkov má priestory v kuchyni atypických rozmerov a aj preto vyhľadávajú kuchynské linky na vyskladanie. A možno si len chcú vyskladať kuchynskú linku podľa svojich predstáv. Našťastie výrobcovia kuchýň mysleli aj na túto skupinu zákazníkov a uviedli do ponuky, ako aj my, kuchynské linky ako sektor. Čiže každú kuchynskú skrinku si môžete zakúpiť samostatne, v rôznych počtoch, rozmeroch a typoch. Máte k dispozícií veľké množstvo farebných prevedení dvierok, doplnkov a vybavení skriniek. Ku každej kuchynskej skrinke sme sa vám snažili poskytnúť čo najviac informácií, aby ste mali istou, že vyberiete správne.

                              QUANTUM LAVA_VANILIA_BEIGE

V ponuke sú spodné skrinky s dvierkami, zásuvkové, rohové, skrinky pre vstavané spotrebiče ako je drez a šporák, potravinové skrine, skrine pre vstavanú chladničku a mraziak, alebo aj samostatné dvierka pre umývačky riadu. Vrchné skrinky sú v rôznych rozmeroch, so sklom a aj bez skla. Vybrať si môžete aj z rôznych farieb korpusov, dvierok, veľkosti úchytiek a ďalšie.

Momentálne sú mimoriadne obľúbené kuchynské linky, ktoré majú dvierka vo vysokom lesku. Ich výhodou je najmä ľahká údržba, nakoľko sa hladký povrch udržiava jednoduchšie. Vysoký lesk dodá vašej kuchyni eleganciu, modernosť a štýl. Ďalej sú v ponuke dvierka s matným povrchom, so štruktúrou dreva, s jemnými zárezmi a ďalšie. Tieto typy tiež vytvoria z obyčajnej miestnosti útulnú a praktickú kuchyňu. Farby skriniek môžete ľubovoľne kombinovať, tak aby ste našli tú pravú kombináciu. Správny mix farieb prinesie vašej kuchyni neobyčajnú energiu.

 PLATINIUM_komplet_F

O tom, že kuchyňa je jednou z najdôležitejších miestností v domácnosti, určite niet pochýb. Jednou z najzákladnejších zásad pri rozhodovaní, ako by mala kuchyňa vyzerať, by mala byť vhodná kombinácia funkčnosti a dizajnu. Kuchyňa tak nie je len dizajnovo pekná, ale spĺňa tiež asi tú najdôležitejšiu úlohu a tou je funkčnosť. Preto jednotlivé skrinky sú vybavené kvalitnými kovaniami Blum, ktoré majú dlhú životnosť, či už v zásuvkách alebo v dvierkach. Zakúpiť si môžete tiež tichý dojazd a tiché dovieranie, ktoré sú dnes veľmi obľúbené. V niektorých zásuvkových skrinkách je už zabudovaný tento systém – Hettich. Ďalším výborným doplnkom skriniek je systém Aventos, ktorý je vlastne dvojitým otváraním vrchných závesných skriniek. K funkčnosti prispievajú aj výškovo nastavovateľné plastové nohy na dolných skrinkách. Pre dlhšiu životnosť kuchynskej linky sú korpusy jednotlivých skriniek vyrábané z dosiek o hrúbke 16 mm alebo 18 mm.

                            TITANIUM_JERSEY_FINO_BIAŁE_2

V ponuke nájdete aj samozrejmú súčasť kuchynskej linky a tou je pracovná doska. Pracovné dosky sú v dvoch základných hrúbkach – 28 mm a 38 mm. Veľký výber farebných prevedení dosiek vám dáva možnosť dokonalo zladiť pracovnú plochu s celkovým vzhľadom kuchynskej linky.

Dúfame, že si aj vy vyberiete z našej ponuky a nájdete tu kuchynskú linku, po ktorej ste túžili.